prognostika stoixima opap

κλείσιμο

pame stoixima

Betsearch.GR
Τα πάντα γύρω από το στοίχημα

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

 

stoixima Τα πάντα γύρω απο το στοίχημα

MERIDIANBET

stoixima

Περιγραφή

Η Meridianbet αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους bookies του διαδικτύου και αυτό γίνεται φανερό από την πρώτη επίσκεψη στην ιστοσελίδα της. Η ποικιλία στα αθλήματα, η εύκολη περιήγηση και οι άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις είναι τα πρώτα πράγματα που θα τραβήξουν το έμπειρο μάτι.

Ακόμη και οι νέοι παίχτες, όμως, θα εκτιμήσουν την καλοσχεδιασμένη στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά και το γενναιόδωρο bonus πρώτης κατάθεσης. Παράλληλα, η Meridianbet ανακοινώνει κι άλλες προσφορές κατά καιρούς, όπως επιστροφές χρημάτων σε συγκεκριμένα γεγονότα. Από την άλλη, η απουσία του live chat στην επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι μια έλλειψη που δεν περίμενες από μια στοιχηματική εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς.

Η Meridianbet, τέλος, αποτελεί μια από τις 24 εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν νόμιμα και στην Ελλάδα.

Τιμές/αποδόσεις, ποικιλία σπορ και πρωταθλημάτων, ποικιλία στοιχηματικών αγορών

Το μενού με τα διαθέσιμα αθλήματα στην κεντρική σελίδα της Meridianbet μετρά περισσότερες από 25 καταχωρήσεις, καθώς και κατηγορίες με ειδικά στοιχήματα (όπως οι πρώτοι σκόρερ κτλ.). Ανάμεσά τους, όπως και στις προτιμήσεις των περισσότερων παιχτών, ξεχωρίζει το ποδόσφαιρο, το οποίο αντιπροσωπεύεται στην ιστοσελίδα με δεκάδες διοργανώσεις από όλον τον κόσμο – και η ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ικανοποιητική, βέβαια, είναι η κάλυψη και στα υπόλοιπα αθλήματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δε φτάνει την ποικιλία που συναντάμε στο ποδόσφαιρο.

Οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, από την άλλη, είναι πολλές παντού και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στα δημοφιλέστερα αθλήματα, οι επιλογές φτάνουν τις δεκάδες και ο μόνος τύπος στοιχήματος που φαίνεται να λείπει είναι το ασιατικό χάντικαπ. Τέλος, οι αποδόσεις που προσφέρει η Meridianbet είναι άκρως ανταγωνιστικές και καταφέρνουν σε κάποιες περιπτώσεις – στο ποδόσφαιρο συγκεκριμένα – να ξεχωρίσουν.

Διαδικασία εγγραφής / άνοιγμα λογαριασμού

H εγγραφή στο στοιχηματικό site της Meridianbet προϋποθέτει από τον παίχτη να αποκαλύψει κάποιες προσωπικές πληροφορίες του, όπως το όνομα, το τηλέφωνο, το e-mail, η διεύθυνση και η ηλικία του. Επιπλέον, για να ολοκληρώσει την εγγραφή του θα πρέπει να επιλέξει το username, το password και την ερώτηση ασφαλείας που θα χρησιμοποιεί στο εξής, κάθε φορά που συνδέεται. Μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία, ένα e-mail επιβεβαίωσης θα σταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.

Λογισμικό πλατφόρμας στοιχήματος

Το λογισμικό που χρησιμοποιεί η Meridianbet ανήκει στην ίδια (συγκεκριμένα στη "μαμά" εταιρεία Μeridian Gaming), καθώς σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε, χάρη στην τεχνογνωσία των δικών της στελεχών. Προσφέρει πολλές ευκολίες στους παίχτες και ξεχωρίζει με την αισθητική του. Επιπλέον, διευκολύνει τους παίχτες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο ιστορικό των παιχνιδιών τους.

Προσφορές και Μπόνους

Κάθε παίχτης που προχωρά στην πρώτη του κατάθεση στο λογαριασμό του στην ιντερνετική εταρεία στοιχημάτων Meridianbet δικαιούται ένα bonus που μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 100 ευρώ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία θα του χαρίσει ένα bonus ίσο με το 100% της αξίας της πρώτης του κατάθεσης (με μέγιστο bonus τα 100 ευρώ) και για να το εισπράξει θα πρέπει να τζιράρει τη συνολική αξία κατάθεσης και bonus επί πέντε φορές.

Παράλληλα, νέοι και παλιότεροι παίχτες δικαιούνται επιστροφές χρημάτων από χαμένα στοιχήματα σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, σε αγώνες που αφορούν στο ποδόσφαιρο.

Υποστήριξη Πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Meridianbet λειτουργεί όλο το 24ωρο και οι παίχτες (τουλάχιστον αυτοί που βρίσκονται στην Ελλάδα) μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του αποκλειστικά μέσω e-mail και τηλεφώνου.

Αποδεκτοί τρόποι πληρωμών

Για να μπορέσει να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του, ο παίχτης χρειάζεται μια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Paysafe ή έναν λογαριασμό σε κάποιο e-wallet Meridianbet υποστηρίζει τα Skrill και Neteller). Εναλλακτικά, μπορεί να μεταφέρει τα χρήματα που επιθυμεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό στον αντίστοιχο της εταιρείας. Με τους ίδιοιυς τρόπους – πλην της προπληρωμένης κάρτας – μπορεί να προχωρήσει και σε ανάληψη.

Ασφάλεια ιστοσελίδας και δεδομένων των παικτών

Τα προσωπικά στοιχεία του παίχτη παραμένουν ασφαλή στους servers της Meridianbet, όπου αποθηκεύονται. Προηγουμένως, έχουν ήδη κρυπτογραφηθεί από ειδικά λογισμικά και δεν είναι διαθέσιμα σε κανέναν. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ξεχωριστά τμήματα για την ασφάλεια των δεδομένων αυτών και την αποτροπή παράνομων μεθόδων από πλευράς παιχτών.

Κοινωνική προσφορά

Η εταιρεία στοιχημάτων Meridianbet δεν ανακοινώνει τις φιλανθρωπικές δράσεις της, αλλά γνωρίζουμε ότι υποστηρίζει ενεργά κοινωφελείς οργανισμούς που προλαμβάνουν τον εθισμό στο τζόγο, όπως το Gamble Aware. Από την άλλη, η εταιρεία δεν έχει συνδέσει το όνομά της με κάποια σημαντική διοργάνωση ή με αθλητικούς συλλόγους, μέσω των χορηγιών της.

Γενικά για την στοιχηματική εταιρεία

H Meridianbet δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο του online στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα. Η έδρα της είναι στη Μάλτα, απ' όπου έχει λάβει και την άδεια λειτουργίας της. Ωστόσο, ανήκει στη μεγαλύτερη εταιρεία Meridian Gaming Ltd, η οποία εδρεύει στην Αγγλία.

Υπέρ και Κατά

Υπέρ:
• Είναι νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα
• Ανταγωνιστικές αποδόσεις
• Μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα και στοιχηματικές αγορές
• Υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα

Κατά:
• Δεν υποστηρίζει την επικοινωνία μέσω live chat
• Δε μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του live στοιχήματος

Μπόνους Εγγραφής

Προσφορές της meridianbet

Πήγαινε με στην κορυφή της σελίδας

Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να συνομιλήσετε στο chat!